Po vsej Sloveniji 24/7

Rešitev za vsako zamašitev

INTERVENCIJA 24/7

 

O KOMUNALI ODTOK

Podjetje in naša filozofija

O podjetju

Pri Odtoku imamo rešitev za vsako zamašitev. Podjetje Komunala Odtok je bilo ustanovljeno pred 25 leti in se je do danes razvilo v enega od vodilnih ponudnikov komunalnih storitev v Sloveniji.

Odtok je specializirano podjetje na področju ODTOKOV in KANALIZACIJE s poslovnimi enotami v Mariboru in Ljubljani, zaradi česar vam lahko na pomoč priskočimo kjerkoli in kadarkoli po vsej Sloveniji.

Naš strokovno usposobljen kader bo z uporabo najsodobnejše opreme na področju čiščenja in odmaševanja, upravljanja in vzdrževanja ter ostalih storitev poskrbel tako za interventne kot preventivne primere.

25 zaposlenih Vam bo z 12 vozili priskočilo na pomoč in Vam odpravilo težavo. Usposabljanje zaposlenih, moderna tehnologija in širok vozni park nam omogoča, da Vam lahko ponudimo najbolj kvalitetne storitve. Investiranje v razvoj ter zvestoba zaposlenih nam omogočata, da smo lahko eden izmed vodilnih ponudnikov komunalnih storitev v vsej Sloveniji.

o nas

Naša filozofija

Filozofija našega podjetja že več kot dve desetletji temelji na zadovoljstvu naših strank. To je naša glavna prioriteta. Prilagajanje storitev Vašim potrebam, opravljanje storitev na visoki ravni, hiter odzivni čas, pošten in prijazen odnos, korektna cena, to so naša glavna vodila.

Naša prihodnost je odvisna od Vašega zadovoljstva. Tega se zavedamo mi, kot tudi naši zaposleni. Zato se zavzemamo za kvalitetno opravljanje storitev. Če boste zadovoljni Vi, bomo lahko mi skupaj z Vami gradili prihodnost.

o nas