Po vsej Sloveniji 24/7

Rešitev za vsako zamašitev

INTERVENCIJA 24/7

 

Čiščenje kanalizacije

Nepretočni kanalizacijski sistemi povzročajo številne neprijetnosti

Ena izmed najbolj pogostih nevšečnosti je izliv fekalij oz. zamašitev. V kolikor pride do zamašitve, je potrebno prediranje kanalizacije oz. visokotlačno čiščenje kanalizacije. V nujnih primerih se bomo problema lotili tudi z vakuumskim črpanjem, da bomo lahko izvedli čiščenje kanalizacije. Takšnim in drugačnim situacijam se lahko izognemo s pravočasnim preventivnim čiščenjem kanalizacije. S preventivnim čiščenjem kanalizacije in pregledom cevovodov s kamero ocenimo stanje oziroma prisotnost morebitnih poškodb cevi in s tem preprečimo intervencijsko čiščenje cevi.

Redno čiščenje kanalizacije in preventivni pregledi zagotavljajo učinkovito delovanje in zmanjšujejo verjetnost materialne škode

Preventivno čiščenje kanalizacije je še posebej priporočljivo za večstanovanjske stavbe, kjer lahko že manjša napaka v delovanju sistema privede do večjih materialnih posledic. Prav tako priporočamo čiščenje kanalizacije tam, kjer so cevovodi v zelo pogosti uporabi.

Za Vas opravljamo:

  • čiščenje fekalnih in meteornih kanalizacij
  • visokotlačno čiščenje vseh vrst cevi
  • čiščenje vseh vrst kanalizacij v podjetjih v času remonta,
  • čiščenje propustov
  • čiščenje vertikal v objektih
  • čiščenje črpališč
  • čiščenje greznic
  • čiščenje lovilcev olj in maščob
Čiščenje kanalizacije
NASVET

Ne dovolite, da sploh pride do zamašitve in interventnega odmaševanja. V kolikor se pojavijo prvi znaki, kot so slabo odtekanje, klokotanje, neprijetne vonjave ali občasno zastajanje vode, nas pokličite in pomagali Vam bomo. Prav tako bodite pazljivi in v odtok ne odlaganje vlažilnih robčkov, saj so le-ti razlog št. 1 za zamašitve.

Pri zamašitvah je pomembno, da se odzovemo hitro.  Za vas smo dosegljivi 24 ur na dan, 365 dni v letu. Zagotavljamo Vam profesionalen pristop, za vsako težavo imamo primerno opremo. Pokličite nas in z veseljem Vam bomo pomagali.

Za interventne in preventivne ukrepe nas pokličite na
080 80 40 ali 041 632 992